16.5.2018

Toukokuussa

Kunpa tänä helteisenä toukokuun päivänä osaisin ottaa askeleeni oikeaan suuntaan. Auta Jeesus minua siinä. Auta minua kaikessa. Sinä yksin Jeesus olet jäljellä vaikka muut hylkäisisivät. Sinä Jeesus pidät minut kasassa, vaikka helle porottaisi.

Tänäkin toukokuun päivänä voimme luottaa siihen, että Jumala on meidän kanssamme.

"Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen." (Ps.23:5)

"sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme." (1.Joh.5:4)

Oletko muuten huomannut seurakunnan kalenterin? Siihen pääsee ylävälilehdeltä tai mobiililaitteella valikosta. Siinä on monelaista toimintaa melkein jokaiselle viikon päivälle. Ehkä sinäkin löydät kalenterista jonkun jutun mitä voisi harkita. Jos tarvitset lisätietoa, niin laita rohkeasti viestiä osoitteeseen salo.raamattupuhuu@gmail.com. Seurakuntana emme ole mikään sulkeutunut yhteisö. Sydämissämme on tilaa sinulle. Ylävalikosta löytyy myös tietoa mihin me uskomme. Sekin on tärkeä tietää. Uskomme todella, että Raamattu on totta ja Jumalan Sanaa. Tervetuloa kuulolle.