10.3.2018

Maaliskuun uutiskirje

Maaliskuussa mennään. Voi kai jo sanoa, että ollaan keväässä. Aurinko jo hivenen lämmittää ja räystäissä näkee komeita jääpuikkoja. Jää sulaa. Voi kunpa tänä keväänä jää sulaisi myös yhä useamman ihmisen sydämessä; kunpa anteeksiantamattomuus muuttuisi anteeksiantamiseksi. Jeesukseen uskovalle täysi anteeksiantaminen on mahdollista. Se perustuu siihen, että Jeesus itse on antanut uskovalle anteeksi.

Keväällä auringon alkaessa lämmittää on erityisen mukavaa olla ulkona ja kohdata lähimmäisiä. Seurakuntana olemme mukana yhteiskristillisellä teepöydällä ja evankelioimme eri tavoin ihmisiä. On tärkeää viedä Ilosanomaa Jeesuksesta maailmaan, että ihmiset pelastuisivat ja saisivat iankaikkisen elämän.

Olemme saaneet seurakuntana käyttää kristillisen kirjakaupan tiloja kokouksiimme ja tilaisuuksien järjestämiseen. Ensimmäinen järjestämämme kirjakauppa-kahvikonsertti sujuikin ihan hyvin. Kuulijoita olisi toki voinut olla enemmän. Huhtikuussa on kirjakaupassa tarkoitus järjestää ainakin yhteiskristillinen virsienlaulu tilaisuus ja mahdollisesti konsertti.

Hebrean ja kreikan piirin lisäksi kokeilemme myös latinan piiriä. Näissä piireissä opiskelu tapahtuu yhdessä; myös kinastelemme hyvässä hengessä :)

Kevät saattaa olla joillekin raskasta aikaa. Lisääntyvä valo ja luonnon puhkeaminen ei välttämättä olekaan kaikille mieltä piristävä asia.  Olisi hienoa, että seurakunnalla olisi niin matala kynnys, että sinne olisi ihmisten helppoa ja vaivatonta tulla. Ja jos tilaisuuksiin ei pääse fyysisesti, voi ainakin perjantaikokouksiimme osallistua Skypen välityksellä. Mutta seurakunta voi myös kokoontua sinun kodissasi! Miltä se kuulostaisi, että kodissasi julistettaisiin Jumalan Sanaa? Voin kokemuksesta sanoa, että siinä on oma siunauksensa.

Sinua siunaten
p. Toni Taiveaho