14.9.2016

Jokainen ihminen tarvitsee Jeesusta

Saatana sokaisee ei-uskovan mielen. Se on syy miksi ei-uskova ei näe vaikka kaikki on ollut nähtävillä maailman kuomisesta asti. Se on syy miksi ihminen ei halua pelastua. Se on syy, miksi vanhemmat yrittävät evätä omilta lapsiltaankin mahdollisuuden elää sitä elämää mihin heidät on luotu.

Saatana vetää ei-uskovia riettauden lätäkköön. Ei-uskovan elämän näkymätön hallitsija on saatana. Valheuskonnut, väärät evankeliumit, materialismi, rahan-, vallan-, lihan himo, ylpeys, ihmiskeskeisyys, maailmanrakkaus… lista on loputon.

”Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,” (Room.1:20)

”Riittäähän, että menneen ajan olette täyttäneet pakanain tahtoa vaeltaessanne irstaudessa, himoissa, juoppoudessa, mässäyksissä, juomingeissa ja kauheassa epäjumalain palvelemisessa. Sentähden he oudoksuvat sitä, ettette juokse heidän mukanansa samaan riettauden lätäkköön, ja herjaavat. Mutta heidän on tehtävä tili hänelle, joka on valmis tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.” (1.Piet.4:3-5)

Surullista on, että ei-uskova tuskin näkee tilaansa. Päinvastoin, hän saattaa alkaa perustelemaan onnellisuuttaan ties millä tavalla. Ja kuitenkin, syvällä sisimmässä etsiminen jatkuu... 

Vain Jeesuksen Kristuksen veri voi puhdistaa ihmisen kaikesta synnistä. (1.Joh.1:7) Ilman tätä veren puhdistusta ihmisen tulevaisuus on toivoton riippumatta siitä miltä ihmisestä tuntuu, mihin uskonkuntaan hän kuuluu tai esimerkiksi kuinka paljon hänellä on valtaa. 

Jeesus on absoluuttinen totuus. Jokainen ihminen tarvitsee Jeesusta, jotta hän voisi pelastua ja saada iankaikkisen elämän. (Joh.14:6). Nyt on aika kääntyä Herran puoleen.