6.3.2015

Viikon 10 välähdyksiä

Ollikkala-illassa tiistaina 3.3. oli useampia todistuksia. Etenkin tämä alla oleva Raamatun kohta nousi eri osuuksista esiin.

 "Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa;" (Fil. 4:8 )

Pastori Antti opetti ap.t.17 ja kertoi mm. tuntemattomasta jumalasta (ap.t.17:23) ja että iankaikkisuus on pantu ihmisten sydämiin

"Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka Jumala on tehnyt, ei alkua eikä loppua." (Saarn. 3:11)

Torstain Kreikan ja hebrean piirissä tutkimme alkukielellä mm. jalo-sanaa (ap.t.17:11) ja vertasimme -38 ja -92 käännöksen eroa. Hebrean ja kreikan piirikin on hengellinen tilaisuus Jumalan kunniaksi. Kiitos siitä Jumalalle.

Perjantain kokouksessa 6.3. Mika puhui psalmin 103 pohjalta.

"Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt," (ps.103:2).

Pastori Antti opetti ap.t.18.ja toi esiin, että me saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta (1.Kor.1:23). Jeesus on saarnojen keskiössä.

Tässä oli joitakin välähdyksiä siitä, mitä on viikon aikana tapahtunut.
Siunausta sinulle
Toni