14.3.2015

Viikolta 11

"Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme."
(ef.2:10)

Ollikkala-illassa tiistaina 10.3. saimme kuulla "Lamppumme sammuvat" -kirjan loppuhuipennuksen, jota en voi tässä paljastaa... Kirjan tekijä on J.F. Lövgren .

Keskustelua herättivät Gal.6:6,10. Mitä on kaiken hyvän jakaminen Sanan opettajalle? Miksi tulee tehdä hyvää varsinkin uskonveljille? Pohdimme apostoli Paavalia teltantekijänä.

Kuulimme miehen tiestä (mm. sananl.14:12) ja elävästä tiestä (hebr.10:19-22). Jes.35:8 kertoo tiestä, jolta eivät hullutkaan eksy...

1.Tim.1:3-4 kehoittaa uskovia keskittymään oleelliseen. Tuo oleellinen on Jeesus Kristus.

Pastori Antti korosti sitä, kuinka tärkeää on tuntea Jeesus Kristus omassa sydämessään.

"Siitä syystä minä myös näitä kärsin, enkä sitä häpeä; sillä minä tunnen hänet, johon minä uskon, ja olen varma siitä, että hän on voimallinen siihen päivään asti säilyttämään sen, mikä minulle on uskottu."
(2 tim.1:12)

Launantaina Leipäkirkossa kuulimme Luuk.10 pohjalta mm. lähimmäisistä (Luuk.10:25-37). Oletko sinä lähimmäinen ja kenelle? Muita aiheita olivat lampaat ja pelastusvarmuus. Kun uskomme Jumalan Sanaan, uskomme myös että Raamattu on totta. (ps.119:60). Kiitimme myös siitä kuinka rukouksiin oli vastattu ja poika ja äiti olivat löytäneet jälleen toisensa.

On hyvä, että tilaisuuksia on eri päivinä, koska kaikki eivät pääse mukaan kaikkina päivinä. Vaikka leipäkirkko on hyvin samantyylinen kuin Ollikkala-illat, on siellä kuitenkin eri kuulijakunta. Kävijöille jaettiin lopussa ruokapussit.

Terveisin Toni