4.11.2014

Terveiset Jerusalemista

Viikko on jo vierähtänyt täällä Jerusalemissa. Eilen alkoi kurssi Caspari-keskuksessa ja jatkuu tänään iltapäivällä. Olemme mukana n kymmenellä luennolla kuuntelemassa ja oppimassa kontekstualista teologiaa suhteessa missiologiaan :-). Eli taitaa suomeksi tarkoittaa että sovitetaan evankeliumi asiayhteyteen ja ja lähestytään ihmisiä heidän omista lähtökohdistaan käsin. No seuraavat kymmenen päivää paljastaa mitä kurssi sisältää.

Meillä on mennyt hyvin, vaikka olenkin hiukan ollut vatsataudissa ja kuumeessa. Olemme nähneet ystäviämme täältä ja Suomesta. Olemme saaneet kuunnella Benjaminin opetusta Elshadaista, Jumalasta Kaikkivaltiaasta, joka tyhjentää ja täyttää. Eilen Keitaalla oli suuri joukko kuuntelemasta Elionista, Korkeimmasta, Ps 91:1. Joka suojaa meidät. Kuunnelkaa portti.org sivulta kun se sinne ilmestyy.
Jukka ja Ingriid tulivat maahan eilen ja näemme heidät varmaan pian lounaskeskustelutilaisuudessa.

Sunnuntaikokouksessa onnistuimme käyttämään videotykkiä ja saimme sanat heijastettua seinälle, Antti ja Paula säestivät ja Rimona johti lauluja. Sunnuntaikokoukset ovat englanniksi.

Siunausta teille sinne koti Suomeen. Pidetään toisemme rukouksessa

Antti ja Riitta