12.6.2014

Kesäkuun viesti

Hei taas, näin kesällä on kaikilla monia menoja. Haluan sallia myös itselleni hiukan enemmän vapaata näin kesällä ja aion sikis pyrkiä päivittämään tämän tekstin vain kerran kuussa. En tiedä olenko onnistunut sen useammin tätä päivittämään aikaisemminkaan.

Kesän ohjelma jatkuu siis normaaliin tapaan. Perjantai-illan kokous klo 19 pidetään muuten, paitsi Juhannuksena se on yksityiskodissa ja heinäkuun 18 pv olemme kansallisilla Kesäpäivillä Kiljavalla.
Tiistain Ollikkala illat jatkuvat Ollikkalan Seurakuntakodilla klo 18.30 vuoden loppuun ja jatketaan varmaan sen jälkeenkin, varsinkin jos te Ollikkalaiset löydätte tienne sinne. Meillä on ollut mukavaa yhdessäoloa Sanan, Laulun ja seurustelun merkeissä. Olemme saaneet myös johdattaa ihmisiä Jeesuksen luo ja sehän onkin näiden iltojen päätarkoitus. Ihmisen täytyy syntyä uudesti ylhäältä, sanoi Jeesus. Haluamme tarjota ihmisille joka kerta siihen mahdollisuuden.

Retkikirkko on uusi aluevaltaus, eli menemme yhdessä nauttimaan Suomen kauniista luonnosta Teijon Retkeilyalueella. Jaamme Sanaa nuotiolla, saunomme, kalastamme, retkeilemme jne. Mitä kukakin haluaa.

Nyt 14.6. On tietenkin torilla suuri SINULLE tapahtuma. Sinne kaikki mukaan, musiikki alkaa jo klo 10.35.

Hyvää kesää kaikille
Antti