7.5.2014

Kevättä rinnassa

Tiistaina oli kevään viimeinen raamattukoulutunti. Syksyllä jatketaan. Alustavasti kurseeiksi olen ajatellut "Jeesuksen jalanjäljissä", eli Evankeliumien yhteiskatsaus. Se varmaan jatkuu keväseen asti. Mika opettaa näillä näkymin sen kurssin. Itse ajattelin vetää kurssin Raamatun maantiedosta.
Se on ihmeellistä, että Raamatun tapahtumat tapahtuivat ja ihmiset elivät oikeasti tiettynä historian aikana tietyssä paikassa maapalloa. Ja voit tänä päivänä mennä paikanpäälle ja nähdä nuo paikat.
Meille yritetään välillä syöttää käsitystä että Raamattu on satukirja. Näin ajattelin itsekin, kunnes 30 vuotta sitten menin paikan päälle ja argeologi selitti missä mikin Raamatun tapahtuma tapahtui.
Kaikki tiedemiehet eivät ole samaa mieltä. Mutta eiväthän tiedemiehet yleensäkään ole kaikista asioista samaa mieltä.
Tiistaisin toivottavasti voimme aloittaa ystävien kanssa raamattupiirin Ollikkalan seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan.
Kesällä haluamme myös retkeillä ja la 7.6. vietämme ensimmäisen retkikirkon Teijon retkeilyalueella. Harrastimme sitä Kainuussa ollessamme. Siellä ihmiset ovat aina kesäisin metsässä, joten päätimme mennä sinne missä ihmiset ovat. Laavuille ja nuotioille. Syksyn marjaseminaari voitaisiin varmaan järjestää täälläkin.

Antti