9.3.2014

Varhaiskevättä

Hei taas, kevät tuntuu tulevan tänä vuonna etuajassa.
Kuuntelen juuri Helsingin GGWO sunnuntaikokousta netistä, illalla menemme Turkuun GGWO kokoukseen. Olisi tehnyt mieli mennä Salon Adventistiseurakunnalle kuuntelemaan Israel iltaa, mutta joka paikaan ei vai ehdi minne haluaisi. Salossa ollaan oltu melkein joka ilta jossakin tilaisuudessa. Kivaa kun seurakuntaelämä Salossa on niin aktiivista. Melkein joka päivälle löytyy jostakin jotain tapahtumaa. Menkää vain rohkeasti mukaan.
Korjasin äsken kalenterista virheen, siellä oli vahingossa hepranpiiri merkattu myös tiistai iltaan, mutta sehän on vain torstai iltaisin, pahoittelen virhettä. Sivuston saarna-arkistokaan ei kuulemma aina toimi kaikissa sivustoissa. Jotkut ovat päässeet Ghromen kautta, jos Firefoxin kautta ei ole onnistunut.

Pääsiäisenä menemme ehkä Vaasaan seminaariin, katsotaan ja rukoillaan mikä on pääsiäisajan ohjelmamme. Meillä oli suunnitteilla seder ateria maanantai-illaksi, jolloin kai on juutalainen pääsiäinen tänä vuonna. Vähän tuntuu että rahkeet eivät riitä järjestelyihin. Mutta rukoillaan että aktiivisia ilmaantuu, niin saamme juhlia yhdessä Pääsiäisen sanomaa ja päähenkilöä Messiasta Jeesusta.

Siunattua sunnuntaita teille kaikille.
Antti