15.1.2014

Hyvää Uutta vuotta

Hyvää Uutta vuotta teille kaikille.
Minulla oli loppuvuodesta vaikeuksia kirjautua sisään tähän blokiin ja siksi päivitykset ovat jääneet. Onneksi Mika löysi kanavan josta pääsen sisään.
Vuosi on siis vaihtui. Ja se vaihtukin melko mukavissa tunnelmissa. Aattoiltana olimme Perttelin kirkossa jossa messun ohella tapasimme melko monia salolaisia ystäviämme. Sieltä siirryimme Salon Kaupungintalolle, valtuustosaliin jonne Pertti Vallittu ystävineen oli kutsunut salolaiset rukouskokoukseen. Ja taas tapasimme lisää ystäviämme. Katutiimi sai paljon positiivista palautetta, joka lämmitti meidän kaikkien sydäntä. Sieltä meidät kutsuttiin vielä jatkoille Juhanin ja Evan luo, jossa tunnelma oli lämmin, juteltiin, rukoiltiin, laulettiin ja katsottiin kohti tulevaa. Ja taas me katutiimiläiset saimme positiivista palautetta ja kannustavaa profetiaa.
Vuoden päätti yhteinen rukoushetki Joukon ja Pirkon luona kunveimme heidät kotiin.
Odotus uudelle vuodelle on positiivisen odottava. Elämme Salossa keskellä herätystä. Seurakuntien välinen yhteys lämmittää jokaisen mieliä. Kadulla salolaiset kuuntelevat mielellään evankeliumia.

Jatketaan rukouksessa.

Kokoukset jatkuvat perjantaisin Helsinginkadulla. Samoin Raamattukoulu tiistaisin. Katutiimin kanssa olemme joka toinen lauantai teepöydän kanssa kadulle ja teemme muutakin yhteistyötä. Ruoka-apu projekteihin osallistumme voimiemme mukaan. Israel asia on monen salolaisen sydämellä ja olemme keräneet heitäkin yhteen. Kiirastorstain sederateria on suunnitteilla ja Benjamin Turkia on tulossa helatorstain aikaan Salon seudulle.

Siunattua tätä vuotta teille kaikille
Antti