28.10.2012

Rukousta

Kaiken hengellisen toiminnan avain on rukous.
Voimme tehdä monenlaisia asioita kristittyinä ja se on hyvä asia. Jumalan tunteminen tuo aktiivisuutta elämäämme, niinkuin se toi sitä alkuseurakunnankin elämään. Saatana, vihollisemme, taas haluaa meidän olevan passiivisia. Tai sitten hän haluaa meidän väsyttävän itsemme omavoimaisessa tohinassa.
Jaakob sanoo Jaak 4:13-17: Kuulkaa, nyt, te, jotka sanotte: "Tänään tai huomenna lähdemme siihen ja siihen kaupunkiin ja viivymme siellä vuoden ja teemme kauppaa ja saamme voittoa" - te, jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu; sillä mikä on teidän elämänne? Savu te olette, joka hetkisen näkyy ja sitten haihtuu- sen sijaan, että teidän tulisi sanoa: "Jos Herra tahtoo ja me elämme, niin teemme tämän tai tuon". Mutta nyt te kerskaatte ylvästelyssänne. Kaikki sellainen kerskaaminen on paha. Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee, hänelle se on synniksi. 
  Jumala on luvannut johdattaa kun me kuljemme rukoillen.
Rukouksesta on kirjoitettu ja opetettu paljon. Tärkeintä on kuitenkin että me rukoilemme.
Tulemme Herran kasvojen eteen, Hänen jalkojensa juureen. Tuomme kaikki asiamme kiitoksen kanssa Jumalalle tietäväksi. Jätämme taakkamme, rukoustaakkamme, esirukoustaakkamme, Hänen jalkojensa juureen. Golgatan ristin juureen. Ja lähdemme luottaen että meillä on rukouksia kuuleva ja rukouksiin vastaava Jumala.
NYT SIIS MEILLÄ ON TILAISUUS RUKOILLA YHDESSÄ TIISTAISIN KLO 17 ennen Raamattukoulun alkua. Paikka on siis SRY Helsingintie 43.

Tervetuloa
Antti