14.3.2012

Vaasassa tavataan 6.-8.4.2012Tervetuloa viettämään pääsiäistä Vaasaan. Jo perinteeksi muodostuneen pääsiäiseminaarin teemana on ”Armoa armon päälle” ja teemajae on Johanneksen evankeliumista. (1:16)
Kristuksen täyteys merkitsee sitä, että Hän on täydellinen kaikissa ominaisuuksissaan. Yksi hänen ominaisuuksistaan on jakeessa mainittu armollisuus. Armo on ilmaista ja vapaasti tarjolla jokaiselle ihmiselle, mutta meille, jotka uskomme, se on vielä armoa armon päälle. Jumala ei lahjoittanut meille armossaan ainoastaan iankaikkista elämää, vaan myös yltäkylläisen elämän.
Vaikka armo on meille ilmaista, niin se ei ollut ilmaista Kristukselle: Armoa armon päälle merkitsi Kristukselle sitä, että hänen päähänsä painettiin orjantappurakruunu ja Hänet kruunattiin suurilla kärsimyksillä ja lopulta ristin kuolemalla.
Seminaarin pääpuhujana on Dallasin Teologisesta Seminaarista tohtoriksi väitellyt Charlie Bing, eräs aikakautemme johtavista armon opettajista. Tohtori Bing on perustanut Texasiin Burleson Bible Church -seurakunnan. Nykyisin hän johtaa Grace Life -koulutusjärjestöä, jonka tavoite on viedä sanomaa ilmaisesta, vapaasti tarjolla olevasta armosta kaikkialle maailmaan.
Siunaavin terveisin
Tero Fredriksson, pastori